images/strackfilm/strackfilm.png

Sträckfilm används för att säkra kartonger och gods på pall genom att en tunn film sträcks ut och viras runt pallen. Filmen vill efter utsträckning gå tillbaka till sin ursprungliga längd vilket gör att filmen hela tiden kramar runt godset.

Wrap / Handfilm

Vi erbjuder handsträckfilm producerat i LLDPE-polyeten av olika typer. Vi levererar även kärnlös och försträckt handsträckfilm för en mer effektiv sträckfilmning.

Maskinsträckfilm

Vår maskinfilm är extremt stark, mångsidig och konstruerad för högpresterande applikationer som kräver högre draghållfasthet, utmärkt punkteringsmotstånd, bra klämning, glidning och lasthållning.

Vår mångåriga erfarenhet av leveranser till den svenska industrin tillsammans med ledande europeiska tillverkare, gör att vi kan effektivisera våra kunders produktion och materialhantering. Vi kan erbjuda ett komplett maskinprogram för all emballering från flera ledande maskintillverkare som sträckfilmsmaskiner, bandningsmaskiner, krympfilmsmaskiner, banderolleringsmaskiner, tejpningsmaskiner, kartongförslutare och kartongresare.
Kontakta oss för mer info!

Packteam använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre service. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Läs mer här