Vävtejp

Vävtejp, även kallad silvertejp eller gaffatejp, är en allroundprodukt som finns i de flesta verktygslådor. Den används mest för reparation eller tätning av rör och skarvar. Andra användningsområden är reparation av presenningar och att tillfälligt dölja kablar mm. Tejpen består av en stark och tät väv, ofta av rayon eller bomull. Ytbeläggningen är av polyeten för att göra tejpen tät. Vanligast är silverfärgad, men även andra färger finns. Som all övrig tejp är all silvertejp importerad.

Vår mångåriga erfarenhet av leveranser till den svenska industrin tillsammans med ledande europeiska tillverkare, gör att vi kan effektivisera våra kunders produktion och materialhantering. Vi kan erbjuda ett komplett maskinprogram för all emballering från flera ledande maskintillverkare som sträckfilmsmaskiner, bandningsmaskiner, krympfilmsmaskiner, banderolleringsmaskiner, tejpningsmaskiner, kartongförslutare och kartongresare.
Kontakta oss för mer info!

Packteam använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre service. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Läs mer här