Förpackningsmaskiner och transportsystem

PIERI

Wrapping machines and Convey system

Flexa 400 / 400 TS

Denna automatiska erap representerar den perfekta lösningen för höghastighetsapplikationer.
400 Flexa är Toppmodell av sortimentet av PIERI - förpackningsmaskiner tack vare hög prestanda kombinerad med stor flexibilitet.

Exklusivitet
Fördelen med 400 Flexa är den exklusiva inbyggningsanordningen för att trissa filmen i slutfasen, och ecoMATRIX har den funktion i sin standardutrustning.
ecoMATRIX undviker oönskade filmkvadd och ger den perfekta lösningen för automatiska lager, även för utrymmen med lägsta temperatur, damm eller hög luftfuktighet.

Flexibilitet

De 15 omslagsprogrammen garanterar en perfekt anpassningsbarhet för olika typer av belastning: särskilt instabila produkter, deformerbara eller stora storlekar.

Kvalitet
400 Flexa är utrustad med en hjulsvagn som tillåter höga pre-strectchingprocent. Den perfekta omslutningskvaliteten garanteras av en varvtalsgenerator integrerad med vagnen.
Formen och innehållet i produkterna hålls intakta genom att reglera och justera dynamiskt den kraft som utövas av filmen på lasten.

Packteam använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre service. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Läs mer här